Thuis komen in de Dordogne

Waar de Dordogne voor velen gesneden koek is, hoor je bij menigeen die hier voor het eerst is geweest, dat zij van de ene verbazing in de andere zijn gevallen. De dordogne heeft werkelijk ook alles wat de  Nederlander graag heeft, namelijk: een prettig klimaat, een schitterend landschap, fantastische wijnen en andere culinaire hoogstandjes en meer dan een dozijn aan schitterende plaatsje om te bezoeken. Het enige wat dan nog rest is een fraai vakantiepark in Frankrijk. Een prachtig voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het vakantiepark Domaine de Lanzac. De ligging van dit Vakantiepark in het Zuidelijk deel van Frankrijk is werkelijk fabelachtig. Vanaf de heuvel waarop dit park gelegen is kijk je uit over al dat pracht wat de Dordogne te bieden heeft.

Duiken in de historie

In de Dordogne maak je werkelijk een duik in de historie. Op een relatief klein oppervlak schiet je van de Neanderthalers en Cro-Magnonmensen naar de donkere middeleeuwen en via de Hugenoten weer naar de late middeleeuwen. Je waant je namelijk werkelijk in een andere tijd wanneer je door plaatsjes loopt als Saint Cirque Lapopie, Sarlat of Domme. Natuurlijk heeft de Dordogne nog meer te bieden dan alleen maar pittoreske plaatsjes en dat is de fantastische natuur. De meest ideale manier om te genieten van het natuurlijk schoon van de Dordogne is het maken van een kanotocht over de gelijknamige rivier. 

La douce France in Domaine de Lanzac

Domaine de Lanzac is een oase van rust en dus de uitgelezen plek om helemaal tot rust te komen. Je hoeft echt niet uren te zoeken want dit is het vakantiepark waar je moet zijn in Frankrijk! Naast Nederlands sprekende medewerkers heeft dit vakantiepark alle luxe die je je maar kan bedenken. Van tennisbaan tot een goed restaurant met wisselende kaart en natuurlijk voorzien van lokale en regionale producten. Laat de vakantie maar beginnen!