Slijpen rvs: een van de specialismen van RVS Finish

Slijpen rvs is een van de specialismen van RVS Finish. Ons bedrijf verzorgt het korrelslijpen en borstelen van uw RVS-producten. Wij beschikken over een machinepark dat is ingericht voor het slijpen rvs. Het is zelfs mogelijk om grotere werkstukken tot 1200mm te bewerken. Het maakt niet uit of het gaat om platen, buizen, kokers of andere vormen: wij slijpen uw product en leveren een perfect eindresultaat.

Slijpen rvs voor verschillende toepassingen

Wij slijpen rvs voor verschillende toepassingen. Het kan gaan om complete producten, samengestelde producten en halffabricaten. RVS Finish slijpt op elke gewenste ruwheid. Dit doen wij volgens de wensen en eisen van de klant. In ons moderne machinepark zijn wij in staat om producten, machines en trechters uiterst nauwkeurig te slijpen op elke gewenste ruwheid.

Wij behandelen ieder product

Als u ons inschakelt voor slijpen rvs dan speelt de afmeting van uw product geen rol. Op onze halfautomatische slijptafels behandelen wij ieder product. Dankzij ons unieke bewerkingsproces komen wij tot een optimaal eindresultaat. Wilt u graag meer weten over de prijzen voor slijpen rvs? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan telefonisch of per e-mail.