Folders maken en drukken op Printdeal.be

Wil jij graag informatie verspreiden over de werkzaamheden van jouw bedrijf of heb je een belangrijke boodschap die je graag wilt delen met andere mensen? Laat dan folders maken en drukken op Printdeal.be! Tegenwoordig kun je vrijwel alles online doen. Dat geldt ook zeker als je folders wilt maken. Het is allemaal niet meer zo moeilijk als vroeger. Jij kiest simpelweg het gewenste eindformaat, de bedrukking en je kan binnen een paar minuten al jouw folder ontwerpen. Folders maken wordt bijna leuk op deze manier! Dus moet je folders maken om wat voor reden dan ook? Ontdek hier hoe eenvoudig en leuk folders maken is op Printdeal.be.

Eindformaat, oriëntatie en vouwwijze

De eerste drie keuzes tijdens het folders maken hebben betrekking op het eindformaat, de oriëntatie en de vouwwijze. Met het eindformaat wordt de uiteindelijke grootte van de gevouwen folders bedoeld. Printdeal.be heeft maar liefst 12 verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen tijdens het folders maken. De kleinste optie is een A7 formaat en de grootste folder heeft het formaat van een A3. Als je een eindformaat hebt gekozen, moet je de oriëntatie beslissen. Wil je folders maken die liggend zijn of staand bedrukt zijn? Dat is in feite de oriëntatie. Tot slot selecteer je de vouwwijze. Tijdens het folders maken kun je dit pas als derde optie beslissen, omdat de vouwwijze afhankelijk is van het eindformaat. Als je deze drie stappen hebt doorlopen, komt nu het leuke deel van folders maken!

Folders maken met gewenste bedrukking

Het is tijd om de gewenste bedrukking te selecteren. Met Printdeal.be kun je kiezen uit twee mogelijkheden. Folders drukken kan namelijk in PMS-kleuren of in full color. De keuze tussen deze twee opties heeft voornamelijk te maken met de inhoud van de folder. Als je een folder gaat maken voor jouw bedrijf, moet deze wellicht in een huisstijl bedrukt worden. In dat geval kan je het beste voor PMS-kleuren kiezen. Deze kleuren hebben altijd dezelfde code en zijn hierdoor altijd in dezelfde kleur bedrukt. Zit jouw folder echter vol met prachtige foto’s? Kies dan voor full color. Dit kleurensysteem werkt voornamelijk met vier kleuren als standaard. Hierdoor kan het bedrukte resultaat soms afwijken. Tegelijkertijd is dit systeem hierdoor juist perfect voor het drukken van foto’s. Houd er wel rekening mee dat je tijdens het selecteren van de kleur een bepaalde code toewijst aan de folders. Dit bepaalt tevens of de folders enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. Let hier dus op voordat je de bestelling definitief maakt.