ik wil van mijn auto af

Woon jij in België en wil je graag een nieuwe auto aanschaffen, en je oude auto verkopen? Dan is het aan te raden gebruik te maken van een organisatie die al veel auto’s heeft verkocht in het verleden. Ik wil van mijn auto af is zo’n organisatie . Dit bedrijf heeft een zeer groot netwerk in zowel Nederland als België van auto dealers. Wanneer jij eenmaal aangeeft dat jij je auto wilt verkopen, en je stuurt alle gegevens op, dan kan deze auto worden aangeboden. Het grote voordeel is dat zij zorgen voor al het contact met auto dealers, en ook zorgen zij voor alle andere aspecten die komen kijken bij de verkoop van je auto . Zo zorgt ik wil van mijn auto af ook dat alle contracten en documenten in orde zijn, en dat de auto in een goede staat is.

 Tijd besparend

Door gebruik te maken van ik wil van mijn auto af bespaar je dus veel geld en tijd. Zo hoef je zelf geen betaalde advertenties te maken op verschillende sites om mensen te lokken naar de advertentie van je auto. Ook is het veel werk om te reageren op mensen die continu vragen stellen, of misschien alleen maar een proef ritje willen maken. Belangrijk is het dat voor oplevering je voertuig helemaal schoon is. Ook is het belangrijk om altijd een apk keurings rapport te verzamelen wanneer jij je auto wilt aanbieden aan ik wil van mijn auto af. Maar verder zal je zelf niks hoeven te doen.

 Verkoop

Het proces werkt vrij simpel. Is er eenmaal een auto dealer die interesse heeft in je auto, dan zal hij of zij een bod doen. Jij kunt vervolgens besluiten hier op in te gaan en op dat moment zal ik wil van mijn auto af jullie aan elkaar verbinden. De koper controleert altijd nog eens de auto en als alles klopt kan de verkoop officieel worden gedaan.