Eucerin kopen voor de verzorging van de huid of bij huidproblemen

Wanneer je huidproblemen ervaart of wanneer je jouw huid het liefst zo optimaal mogelijk wilt verzorgen, overweeg dan om de huidverzorgingsproducten van Eucerin te kopen. Vanaf de oprichting in 1882 is Eucerin namelijk marktleider op het gebied van huidonderzoek en huidverzorging. Dermatologen en wetenschappers houden zich sindsdien dagelijks bezig met het ontwikkelen en verbeteren van Eucerinproducten waardoor er een standaard is ontstaan die ongeëvenaard is. Eucerin’s jarenlange innovatieve en klinisch geteste producten bieden jou de garantie van een mooiere en gezondere huid en laten je weer stralen als nooit tevoren.

Persoonlijk advies bij jouw apotheek of drogist
Door de wetenschappelijke dermo-cosmetische basis waar vanuit de huidproducten van Eucerin worden ontwikkeld, alsmede door nauwe samenwerking met deskundige dermatologen, wordt de werking van de producten van Eucerin door vrijwel elke apotheker of drogist onderschreven. Viata onderschrijft eveneens de krachtige, helende en beschermende werking die uit gaan van een Eucerinproducten. Bestel daarom nu en ervaar in slechts enkele weken hoe een mooie en gezonde huid hoort aan te voelen.

Een uitgebreid scala aan huidverzorgende producten
Voor alle huidgerelateerde problemen biedt Eucerin een oplossing:

-Onzuivere-, vette- of talgrijke huid is door een gebrek aan carnitine uit balans geraakt. Door Eucerin’s DermoPURIFYER te gebruiken wordt dit gebrek aangevuld en heb je al vlug weer een stralende en gezonde huid.

-Droge of geïrriteerde huid? Rode plekken of schraalheid? Eucerin UltraSENSITIVE of Eucerin AntiREDNESS pakken de problemen van de huid bij de kern aan door ureum en lactaat toe te voegen. Deze werkzame stoffen hydrateren de huid waar nodig en laten de lipiden weer voldoende talg produceren.

-Last van hyperpigmentatie? Bij ontstekingen of het ouder worden van de huid ontstaan donkere vlekjes pigment die de huid oneffen doen laten overkomen. Om dit te voorkomen heeft Eucerin de EVEN BRIGHTER crèmes ontwikkeld. Het Butyl-Resorcinol vermindert de hoeveelheid melanine in de huid en geven de huid een meer egale en stralende teint.

-Naast bovenstaande veelvoorkomende huidproblemen biedt Eucerin tevens producten aan  tegen atopisch eczeem, hoofdhuid- en haarproblemen, rimpels en zonintensiteit. Kijk vóór aanschaf altijd goed naar de door Viata verstrekte informatie: bekijk uitgebreid welke werkzame stof(fen) in het product verwerkt zit(ten) en maak nooit meer de verkeerde keus.