Officine Creative sale

Officine Creative sale is ideaal om voordelig hele goede schoenen te kopen. Een gemiddelde officine creative kost +/- €450,-. Als je deze in de aanbieding kan kopen met maar liefst 50% korting, dan is dat natuurlijk super! Bij van Bommel schoenmode worden deze schoenen regelmatig aangeboden. Het is daarom ook echt een aanrader om deze in de gaten te houden.

Officine Creative sale

Officine Creative sale bestellen

De schoenen zijn eenvoudig online te bestellen. Dit omdat van Bommel schoenmode een uitstekende bestelmodule in de website heeft geïntegreerd. Zit zorgt voor een vlekkeloos proces, waarbij je binnen enkele minuten al een bestellen hebt geplaatst. Dit gebeurt veilig en kan zelfs met Afterpay worden bevestigd. Als je voor 17:00 besteld zorgt het bedrijf ervoor dat je de volgende dag je bestelling al bezorgd krijgt. Als het bedrag hoger is als €50,- kom je in aanmerking voor gratis verzending. 

Mocht je niet tevreden zijn met het product? Dan hebben zij de mogelijkheid om het pakketje gratis te retourneren. Je kan dan of het product ruilen of je geld terug laten storten. Uiteraard kan je ook telefonisch of per mail contact opnemen bij vragen. Zij staan je graag te woord!