Hoe houdt je jezelf warm zonder verwarming?

Ralph Lauren polo

Je verwarming werkt niet, of je bent ergens buiten waarbij de verwarming niet een optie is. Wat doe je? Het eerste natuurlijke tip wat ik je zwaar kan aanraden is meer kleding! Hoewel het vervelend kan zijn omdat meer kleding betekent dat je zwaarder wordt, is het een extreem goede vervanging van een verwarming. Denk aan bijvoorbeeld canada goose jassen, dit zijn winterjassen uit Canada, een land waar het bijna altijd wel koud is. Een creatief idee wat ik vaak doe, is technologie gebruiken, computers wekken warmte op wat je misschien als verwarming kan gebruiken als je het niet erg vindt om wat meer elektriciteit op de dag te gebruiken.

Sporten in het koude weer?

In deze herfst merk je gemakkelijk dat het steeds kouder wordt. Dit klinkt goed voor het sporten toch? Want je warmt toch al op door te sporten. Dit is hoe mensen vaak denken maar helaas heeft dat zijn nadelen. Als je dan naar buiten gaat heb je waarschijnlijk een warme jas aan zoals weer canada goose jassen, met soms een sjaal en muts. Ook al is het nog steeds te koud, als je gaat hardlopen gaat de temperatuur langzaam weer omhoog en ga je vaak al snel zweten wat best een probleem kan worden als je niet zwetend thuis wil komen.

Verkoudheid voorkomen

Verkoudheid is weer iets heel anders, zelfs als het warm genoeg is heb je nog altijd de kans om verkouden te worden. Hoe werkt dat? Als je verkouden bent betekent dat vaak dat je een of andere moment de laatste twee weken te lang in de kou hebt gestaan. Deze kou heeft het lichaam last van gehad en tijdens de verkoudheid lost je lichaam de problemen op. Om verkoudheid te voorkomen moet je voorkomen dat je te lang in de kou zit. Dus niet een uur of twee in de kou staan, zorg ervoor dat je zo snel mogelijk lekker in de warmte zit.