De mooiste haakse slijper

Deze 125 mm haakse slijper met accu van Dewalt is voor mij ongetwijfeld de beste aankoop van het afgelopen jaar geweest. Het is een geweldig apparaat voor het bewerken van de meeste verscheidene oppervlaktes, van hout tot aan kunststof toe en verschilende soorten metaal, en het ergonomische ontwerp maakt hem enorm makkelijk vast te houden en te gebruiken.

Dit product had ik al maanden op het oog: een collega had hem al tijden in gebruik en het gebruiksgemak viel me direct op. Echter was hij in de winkel waar ik normaal gesproken mijn gereedschap koop een stuk duurder dan ik verwacht en gehoopt had. Mijn zoon raadde me daarom aan om op internet op zoek te gaan naar koopjesprijzen, zodat ik wat kon besparen.

De beste prijs en kwaliteitsgarantie

Ik kwam na een tijdje googelen met de nodige hulp van mijn zoon uit op de website Fixami. Een ware verademing na het bezoeken van verschillende pagina’s waarop het model van de producten steeds te onduidelijk werd weergegeven, pagina’s waarop de prijzen net zo hoog waren als in de winkel waar ik geweest was of zelfs pagina’s waarop de prijs misschien wel laag was, maar waar ik de voorwaarden van mijn mogelijke aankoop nergens kon vinden. Ik kreeg er absoluut geen goed gevoel bij en was dan ook overtuigd mijn aankoop niet online te willen doen, tot ik Fixami.be ontdekte en me vrijwel direct op mijn gemak voelde. Ik hoefde niet lang te twijfelen: mijn haakse slijper was voor een scherpe prijs aanwezig in het uitgebreide aanbod en zou de volgende dag geleverd worden. Dit was het geval!