Dakwerken door een vakman met kennis van daken

Laat al je dakwerken doen door een dakwerker die bekend staat om zijn vakmanschap en uitgebreide kennis van daken. De medewerkers van Dakwerken BKG zijn allen ervaren vakmensen met vaak een eigen specialisatie in specifieke dakbedekkingstechnieken. Zowel schuine als platte daken worden zonder handomdraai vervaardigd, vervangen, geïsoleerd, gereinigd of gerestaureerd door een toegewijd team van dakwerkers. Naar gelang de omvang van zowel je dak, de staat van je dakconstructie en de staat van het materiaal waarmee je dak bedekt wordt, duurt het restaureren van je dak vaak slechts enkele dagen tot enkele weken. Ook voor kleinere projecten als dakkapellen kun je bij Dakwerken BKG terecht.

Een leidend bedrijf met een wijdverbreid netwerk

Dakwerken BKG is een leidend bedrijf op de Belgische dakbedekkingsmarkt. Het arbeidsnetwerk strekt zich uit over de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het Brussels hoofdstedelijk gewest. Om de verplaatsingskosten zo gering mogelijk te houden heeft het bedrijf in elke regio dakwerkers tot zijn beschikking staan. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel overal in België gespecialiseerde dakwerkers in te huren voor jouw klus.

Regiospecifieke expertise

Wil je een regiospecifieke dakbedekking of woon je in een buurt waar men een specifieke dakbedekking dient te hebben? Dan is dat geen probleem: omdat onze vakmensen uit de directe omgeving komen, zijn ze op de hoogte van de laatste daktrends in jouw regio. Neem contact op met één van de specialisten van Dakwerken BKG en laat je informeren naar de mogelijkheden.

Kosten en materiaalkeuze

Om regiogebonden te kunnen blijven functioneren, werkt Dakwerken BKG met verschillende aannemers. Elke aannemer hanteert een andere prijs waardoor de kosten kunnen variëren. Omdat zowel de dakvorm, de dakbedekking en het formaat van het oppervlakte van het dak per project aan verandering onderhevig zijn, is ook hier sprake van een kostenplaatje dat varieert. Zo zijn de kosten voor een bitumendak anders dan voor een dak waarop dakleien bevestigd worden en zijn de kosten voor een piramidedak verschillend aan die van een plat dak. Om je toch een indicatie te kunnen geven wat de kosten zijn van jouw project, biedt Dakwerken BKG vrijblijvend een gratis offerte aan.